211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώνεται η κοινή τους συναυλία

Αντώνης Ρέμος, Βίσση, Φουρέιρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιος είναι ο λόγος αυτής της ακύρωσης;

Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση και Ελένη Φουρέιρα ήταν οι τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες που θα συνέθεταν ένα εντυπωσιακό μουσικό τρίο στη συναυλία του δεύτερου P&I Open Air Festival στα Ιωάννινα. Δυστυχώς, η προγραμματισμένη συναυλία για το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά.

Η απόφαση για την ακύρωση ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Αυγούστου, από την εταιρεία παραγωγής Galaxias Live Productions. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η ακύρωση οφείλεται σε πρόβλεψη ακραίων καιρικών φαινομένων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη διεξαγωγή του event. Η ασφάλεια των θεατών και των καλλιτεχνών αποτελεί πάντα προτεραιότητα για τους διοργανωτές, γεγονός που οδήγησε στη λήψη αυτής της δύσκολης απόφασης.

Η συναυλία, που είχε προγραμματιστεί να συνδυάσει τις μοναδικές ερμηνείες του Αντώνη Ρέμου, της Άννας Βίσση και της Ελένης Φουρέιρα, είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό ανάμεσα στους μουσικόφιλους. Η ακύρωση αυτής της εκδήλωσης είναι μια απογοητευτική εξέλιξη για τους θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών.

Η Galaxias Live Productions εξέφρασε τη λύπη της για την αναστάτωση που προκλήθηκε και ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόηση. Οι πληροφορίες για την επιστροφή των εισιτηρίων και τα επόμενα βήματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Ελένη Φουρέιρα: Ακυρώνεται η κοινή τους συναυλία

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024