211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Ανακοινώθηκαν τα βήματά του για το καλοκαίρι 2024

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια περιοδεία που θα μείνει αξέχαστη ετοιμάζει ο καλλιτέχνης.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, δίνει ραντεβού με τους φίλους του, και φέτος το καλοκαίρι, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει ήδη ετοιμάσει την περιοδεία του για φέτος, με τίτλο «Πάντα και Ποτέ», μέσα από την οποία θα μας χαρίσει τις πιο δυνατές συναυλίες του καλοκαιριού, ενώ η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας αυτής έχουν γίνει ήδη γνωστό. Το ξεκίνημα λοιπόν θα γίνει από την Αθήνα και το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024. Ακολουθούν πόλεις όπως η Πάτρα, τα Τρίκαλα και η Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να προστεθούν στη συνέχεια και άλλοι σταθμοί. Θα τους μάθουμε λοιπόν σύντομα. Δες παρακάτω την ανακοίνωση που έκανε η δισκογραφική του εταιρεία.

Αντώνης Ρέμος: Ανακοινώθηκαν τα βήματά του για το καλοκαίρι 2024

Πού τραγουδάει τώρα;

Εκείνος και η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησαν μια υπέρλαμπρη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος την άνοιξη 2024.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας τη φετινή σεζόν και αυτό πλέον φαίνεται και από τη διάρκεια.

Πλέον το σχήμα έκλεισε κι επίσημα τεσσεράμιση μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων και συνεχίζει την επιτυχία με ασταμάτητο ρυθμό. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το αγαπημένο στέκι της πόλης γίνεται ένας φάρος διασκέδασης για το κοινό της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024