211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Θα τραγουδήσει στη Λυρική μαζί με κορυφαίο πιανίστα

Αντώνης Ρέμος που τραγουδαει εμφανισεις κρατησεις μπουζουκια 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα δούμε εκεί τον κορυφαίο καλλιτέχνη για μια εμφάνιση;

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία και μοναδική στιγμή στην καριέρα του, αφού θα τον δούμε στη σκηνή της Λυρικής! Συγκεκριμένα, ο διάσημος Λιβανέζος-Αρμένιος συνθέτης και πιανίστας Guy Manoukian έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και ο αγαπημένος τραγουδιστής θα τον συνοδεύσει στη σκηνή ερμηνεύοντας μερικά τραγούδια.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Ακόμα μια guest εμφάνιση του σπουδαίου καλλιτέχνη που θα μας μείνει αξέχαστη και θα προσθέσει ακόμα μια σημαντική στιγμή στην πορεία του.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Αντώνης Ρέμος: Θα τραγουδήσει στη Λυρική μαζί με κορυφαίο πιανίστα

 

Αντώνης Ρέμος

Ο Guy Manoukian έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 19:30, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα ενώ με αγωνία αναμένουμε τα επόμενα βήματά του για τον ερχόμενο χειμώνα. Πέρσι είδαμε μια μοναδική συνεργασία από εκείνον και τη Δέσποινα Βανδή και πλέον αναμένουμε τη στιγμή που θα ανακοινώσει τα νέα του σχέδια.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024