211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Στο πλευρό της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο

Αντώνης Ρέμος: Στο πλευρό της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στο πλευρό της Μαρινέλλας ο τραγουδιστής μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Αντώνης Ρέμος έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο κοντά βρίσκεται στους ανθρώπους που αγαπά, ειδικά όταν αυτοί αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές. Η Μαρινέλλα, η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν κατέρρευσε πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Η διάγνωση ήταν ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, και η είδηση σόκαρε το πανελλήνιο, αλλά και τον Ρέμο, που βρισκόταν κι εκείνος στο Ηρώδειο για να συμμετάσχει στη συναυλία.

Από την πρώτη στιγμή, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έφυγε από το πλευρό της. Όπως έδειξαν και τα πλάνα που κυκλοφόρησαν, αμέσως μετά το περιστατικό βρέθηκε στο ιατρείο του Ηρωδείου, παραμένοντας εκεί όσο μπορούσε. Ήταν εμφανώς σοκαρισμένος και συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη, αλλά δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία του. Όταν οι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για δηλώσεις, εκείνος περιορίστηκε στο να πει «Όλα καλά παιδιά. Θα δούμε. Θα περιμένουμε το ιατρικό ανακοινωθέν».

Την επόμενη ημέρα, ο Ρέμος, μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, επισκέφτηκε τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», δείχνοντας τη στήριξή του στο πλευρό της, την ώρα που εκείνη δίνει τη δική της μάχη. Ο τραγουδιστής, γνωστός για τη μεγάλη του καρδιά, στάθηκε δίπλα στη σπουδαία ερμηνεύτρια με όλη του την αγάπη, προσπαθώντας να της δώσει κουράγιο.

Αντώνης Ρέμος: Στο πλευρό της Μαρινέλλας στο νοσοκομείο

Μαρινέλλα: Στο πλάι της ο Αντώνης Ρέμος - Η επίσκεψή του στο νοσοκομείο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024