211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Απίστευτο πάρτι χλιδής στην εμφάνισή του στο Nammos

ο Αντώνης Ρέμος τραγουδαει τις επιτυχιες του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για δεύτερη φορά φέτος, τα «έσπασαν» Άραβες και Έλληνες στον glamorous χώρο της Μυκόνου

Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι, ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage του Nammos της Μυκόνου και χάρισε ένα μοναδικό πάρτι χλιδής σε Άραβες κροίσους αλλά και πολλούς Έλληνες που πλήρωσαν αδρά για να παρακολουθήσουν τη βραδιά, το βράδυ της Παρασκευής, 1 Σεπτεμβρίου.

Ναργιλέδες, κρεμαστοί πολυελαίοι, μέχρι και… καμήλες, η διακόσμηση του μαγαζιού είχε πάρει το ανάλογο ανατολίτικο κλίμα. Το μενού που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες κόστιζε για τα πρώτα τραπέζια 500 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό. Τα πιο πίσω τραπέζια ήταν μόνο για ποτό με τις τιμές να είναι και πάλι τσουχτερές. Από 380 ευρώ για ένα λευκό κρασί, μέχρι 72.000 ευρώ για μια σαμπάνια!

Ο Αντώνης Ρέμος ήταν προγραμματισμένο να βγει στη σκηνή στις 3 τα ξημερώματα, ωστόσο καθυστέρησε και στη σκηνή ανέβηκε περίπου στις 4:30 μιας και το κέφι με τους δύο Λιβανέζους τραγουδιστές,  Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ, που προηγήθηκαν είχε χτυπήσει κόκκινο, καθώς στην χώρα τους είναι μεγάλοι σταρ.

Τον ερχόμενο χειμώνα, τον Αντώνη Ρέμο θα απολαύσουμε στη σκηνή του Αθηνών Αρένα, που ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας επιστρέφει και πάλι στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.

Αντώνης Ρέμος: Η συναυλία στο Nammos

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024