211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Νέα συναυλία στην Μύκονο για Άραβες κροίσους!

ο Αντώνης Ρέμος συναυλια με Αραβες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για δεύτερη συναυλία φέτος στο Nammos!

Κάθε χρονιά, ο Αντώνης Ρέμος δίνει μια μοναδική συναυλία στη Μύκονος και στο Nammos που απευθύνεται κυρίως σε Άραβες κροίσους, καθώς πρέπει να βάλεις γερά το χέρι στην τσέπη για να την απολαύσεις. Το καλοκαίρι αυτό τον είδαμε να την πραγματοποιεί με τον Eros Ramazzotti.

Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη, η ανταπόκριση του κοινού τέτοια, που ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να επιστρέψει για δεύτερη φορά, το καλοκαίρι αυτό, στον ίδιο χώρο και να πραγματοποίησει ακόμα μια τέτοια εμφάνιση. Μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή, θα τραγουδήσουν οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του Λιβάνου, ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ. Όλα αυτά. την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, στο νησί των Ανέμων. Η επιτυχία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τον Αντώνη Ρέμο,που και η φετινή είναι μία πολύ δυναμική και δημιουργική χρονιά για αυτόν.

Αντώνης Ρέμος: Δες την αφίσα της συναυλίας:

Αντώνης Ρέμος

τον ερχόμενο χειμώνα, ο τραγουδιστής θα ανέβει και πάλι στην πίστα του Αθηνών Αρένα, που ύστερα από χρόνια θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό. Μια από τις συνεργασίες – έκπληξη, που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε στην πόλη. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το νέο αυτό ξεκίνημα τραγουδιστή και κέντρου και το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποτελέσουν τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της σεζόν.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024