211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Πότε κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ;

Αντώνης Ρέμος στο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο καλλιτέχνης επανέρχεται δισκογραφικά με νέα τραγούδια.

Το «Πάντα & Ποτέ – Volume I», το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023, το πρώτο μέρος αυτού του μουσικού ‘ταξιδιού’ θα είναι διαθέσιμο για όλους όσοι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν τις νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Η δισκογραφική εταιρεία του διάσημου καλλιτέχνη, Panik Records μοιράστηκε το εξώφυλλο του νέου δίσκου μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στο Ινσταγκραμ, και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα θα ακούσουμε σύντομα. Δείτε παρακάτω μια από τις αναρτήσεις, όπου διαδοχικά αποκαλύπτει τίτλους από τα νέα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο.

Αντώνης Ρέμος: Πότε κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ;

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα και ο τραγουδιστής πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πλέον, ολοκληρώνεται σχεδόν ένας μήνας επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική, ειδικά τις γιορτινές μέρες όπου οι καλλιτέχνες θα δώσουν αναμφίβολα τον καλύτερο εαυτό τους για μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024