211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Πήρε διάκριση σε διεθνές τουρνουά πόκερ!

ο Αντωνης Ρεμος σκεφτεται το νεο του τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πόσα χρήματα κέρδισε ο τραγουδιστής;

O Αντώνης Ρέμος μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος και πολύ καλός τραγουδιστής, όμως, έχει και άλλα πράγματα που αγαπά και στα οποία τα καταφέρνει εξίσου τέλεια! Ένα από αυτά και το πόκερ, που αγαπά πολύ, και αυτή τη φορά πήρε μέρος σε ένα μεγάλο τουρνουά, το Triton Super High Roller Series που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο.

Το τουρνουά αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά και μέρος σε αυτό παίρνουν μερικοί από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο τραγουδιστής κατάφερε αισίως να κατακτήσει την έβδομη θέση σε αυτό, φτάνοντας στο τελικό τραπέζι και μία ανάσα πριν την μεγάλη νίκη. Το τουρνουά είχε κόστος συμμετοχής τα $128.000 και αποχωρώντας πήρε το ποσό των 1,957,000 HKD, δηλαδή $250.559!

Ύστερα από το τέλος αυτής της συμμετοχής του, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram μέσα από το οποίο έκανε γνωστή τη συμμετοχή αυτή.

Την ίδια στιγμή αναμένουμε την επόμενη σειρά εμφανίσεων του καλλιτέχνη. Την τελευταία φορά τον είδαμε στην πίστα του Fantasia, μαζί με τον Χρήστο Δάντη.  Ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του; Το μόνο βέβαιο είναι πως θα μάθουμε πολύ σύντομα! Ο αγαπημένος τραγουδιστής πάντα μας επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις με τις συνεργασίες και τα επόμενα βήμα΄τ

 

Αντώνης Ρέμος: Δες την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/BWxYEK5BCXJ/?taken-by=aremovic

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024