211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Μέλισσες: Μαζί στο Θέατρο Πέτρας

Αντώνης Ρέμος αθηνα 2024-2025
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για μια μεγάλη συναυλία!

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές μουσικές εμπειρίες! Ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, Ώπα, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό, αλλά και την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στη Μύκονο με τον Eros Ramazzotti, ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για μία ακόμα μοναδική εμφάνιση στις αρχές του φθινοπώρου.

Μαζί με τις Μέλισσες, το νούμερο ένα αγαπημένο συγκρότημα του σήμερα, ο τραγουδιστής θα μας χαρίσει μια μοναδική μουσική εμπειρία από τον χώρο του Θεάτρου Πέτρας. Οι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα καλωσορίσουν το φθινόπωρο με τον πιο ανεβαστικό τρόπο.

Αντώνης Ρέμος – Μέλισσες: Πότε θα γίνει η συναυλία τους;

Καλλιτέχνης και συγκρότημα θα δώσουν το μεγάλο αυτό μουσικό ραντεβού τους τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Πέτρας. Για ακόμα μια φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό live γεμάτο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, που τόσο έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο διάσημος τραγουδιστής και το επιτυχημένο συγκρότημα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα μας παρουσιάσουν μία σούπερ ανεβαστική και καλοκαιρινή εμφάνιση που θα αφήσει το δικό της στίγμα στην καλοκαιρινή διασκέδαση της Αθήνας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024