211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το music video του

Αντώνης Ρέμος αθηνων αρενα 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το τραγούδι «Η Ζωή Αλλιώς» αποκτά και  εικόνα

Η επιτυχία του «Η Ζωή Αλλιώς» κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και πλέον ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να μας συστήσει και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού αυτού που έχει αγαπηθεί πολύ.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η μπαλάντα, σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, που κυκλοφορεί από την Panik Records,  θα αποκτήσει επιτέλους και εικόνα και τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει ενώ οι πρώτες φωτογραφίες από αυτά ήδη κυκλοφόρησαν. Τη σκηνοθεσία του κλιπ του τραγουδιού υπογράφουν οι White Room.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και το Αθηνών Αρένα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Το σχήμα γνώρισε απόλυτη επιτυχία ενώ σιγά σιγά οι εμφανίσεις φτάνουν στο τέλος τους. Για την ακρίβεια, η τελευταία βραδιά του κέντρου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή, 1 Μαρτίου. Στη συνέχεια, το σχήμα αναμένεται να συνεχίσει να είναι κοντά στο κοινό του αλλά θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη. Και φυσικά αναμένουμε τη στέγη που θα τους φιλοξενήσει αλλά και την ημερομηνία που θα κάνουν πρεμιέρα οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα για το music video του

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024