211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Η τρυφερή φωτογραφία του που ανάρτησε η Υβόννη Μπόσνιακ

ο Αντώνης Ρέμος χαμογελαστος σε πιστα Αθηνας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο καιρό πριν τον γάμο τους

Είναι σπάνιες οι φορές που ο Αντώνης Ρέμος έχει απαθανατιστεί στο Instagram profil της συντρόφου του, Υβόννης Μπόσνιακ. Το διάσημο ζευγάρι μετρά αντίστροφα για την ημέρα του γάμου τους, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου, και εκείνη μοιράζεται μέσα από το προφίλ της, τις μέρες αυτές, πορτραίτα ανθρώπων που αγαπά. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά, η κόρης της, Ελένη, αλλά και οι δύο της κουμπάροι, Κώστας Πηλαδάκης και Μαρία Μπεκατώρου.

Δες επίσης: Fantasia | Ποιες μέρες δεν θα λειτουργήσει λόγω πένθους;

Σειρά στις αναρτήσεις της αυτές είχε και ο Αντώνης Ρέμος, ο άντρας της ζωής της με τον οποίο την ενώνει ένα παιδί. Η σχεδιάστρια ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του διάσημου τραγουδιστή, όπου ποζάρει μέσα στο νερό και απεικονίζονται τα μάτια του. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με το hashtag #loveofmylife. Η σχεδιάστρια και ο τραγουδιστής βιώνουν στιγμές ευτυχίας και δεν το κρύβουν.

Δες επίσης:Posidonio | Κλειστό θα παραμείνει το κέντρο λόγω εθνικού πένθους

Φυσικά και αυτούς δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει η εθνική τραγωδία. Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε συναυλία στο nammos, και παραχώρησε τα έσοδα της συναυλίας του για τους πληγέντες και τις ανάγκες τους. Ποσό που άγγιξε τα 200.000 ευρώ!

Αντώνης Ρέμος | Η τρυφερή φωτογραφία του που ανάρτησε η Υβόννη Μπόσνιακ

https://www.instagram.com/p/Bl1GONvnS7W/?hl=el&taken-by=yvonini

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024