211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από τη συναυλία στο Ηρώδειο

Αντώνης Ρέμος - πρωτο βιντεο κλιπ επιτυχιες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια μοναδική βραδιά παρουσίασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Μία μοναδική μουσική βραδιά χάρισε ο Αντώνης Ρέμος, στη sold out συναυλία του με τον βραβευμένο Αμερικανό τραγουδοποιό Michael Bolton, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η συναυλία αποτέλεσε μια σπάνια συνάντηση δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών και φυσικά το κοινό γέμισε το θέατρο προκειμένου να την απολαύσει. Η δισκογραφική εταιρεία του καλλιτέχνη μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη μαγική βραδιά, μέσα από το Instagram, που θα δεις παρακάτω.

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και το DEUS Music Experience, έχοντας στο πλευρό του στη σκηνή τον Mente Fuerte. Τον χειμώνα 2024 θα τον δούμε μαζί στην ίδια πίστα, εκείνη του Nox Athens, εκεί όπου τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, τους είχαμε δει στην πίστα του Αθηνών Αρένα το 2018 και είχαν κλέψει τις εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας στη διασκέδαση της Αθήνας. Τώρα, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ακόμα έναν ξεχωριστό χειμώνα εμφανίσεων, που αναμφίβολα θα μείνει και πάλι αξέχαστος. Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024.

Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από τη συναυλία στο Ηρώδειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024