211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Eros Ramazzotti: Βούλιαξε τo Nammos με την εμφάνισή τους!

Αντώνης Ρέμος συναυλία μύκονος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κέρδη ρεκόρ για το μαγαζί της Μυκόνου από τη λαμπερή βραδιά!

Ένας πραγματικός χαμός επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης, 27 Ιουλίου, στη Μύκονο και το Nammos! Αντώνης Ρέμος και Eros Ramazzotti βρέθηκαν μαζί επί σκηνής και χάρισαν στην αφρόκρεμα της Μυκόνου που παραβρέθηκε εκεί μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Ο χώρος του πολυτελούς μαγαζιού κατακλύστηκε από ντόπιους και τουρίστες, που έσπευσαν να απολαύσουν τη πολυτελή αυτή εμφάνιση και δε δίστασαν να βάλουν, για ακόμα μια χρονιά, το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να απολαύσουν την καθιερωμένη αυτή εμφάνιση.

Μεγάλες επιτυχίες, χορός, δυναμικά, ενέργεια, πυροτεχνήματα και φόντο το μυκωνιάτικο τοπίο συνέθεσαν το πλαίσιο της πολυαναμενόμενης βραδιάς! Πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες παρακολούθησαν τη βραδιά πληρώνοντας αδρά, ενώ ο τζίρος του μαγαζιού τη βραδιά εκείνη άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Για ακόμα μια χρονιά η βραδιά είχε την αναμενόμενη αίγλη και οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να απογειώσουν το κέφι. Και τελικά, τα κατάφεραν! Τη βραδιά παρακολούθησε πληθώρα επωνύμων, ανάμεσα στους οποίους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλλά και η διεθνούς φήμης Lindsay Lohan. Δες στιγμιότυπα από τη μαγευτική βραδιά που χάρισαν στο κοινό τους οι δύο σπουδαίοι τραγουδιστές στην παρακάτω gallery.

Αντώνης Ρέμος – Eros Ramazzotti: Στιγμιότυπα από τη βραδιά:

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024