211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα μαζί τον χειμώνα 2023-24

ρέμος φουρέιρα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Συνεργάζονται ξανά μετά από 5 χρόνια. 

Αντώνης Ρέμος  και  Ελένη Φουρέιρα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος ο τραγουδιστής σε κάμερα εκπομπής που βρέθηκε στην συναυλία του στην Πετρούπολη, θα είναι μαζί στην ίδια πίστα τον ερχόμενο χειμώνα, προφανώς στην πίστα του Nox Athens, εκεί όπου τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, τους είχαμε δει στην πίστα του Αθηνών Αρένα το 2018 και είχαν κλέψει τις εντυπώσεις, πρωταγωνιστώντας στη διασκέδαση της Αθήνας. Τώρα, ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ακόμα έναν ξεχωριστό χειμώνα εμφανίσεων, που αναμφίβολα θα μείνει και πάλι αξέχαστος – δες εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα. 

Την περίοδο αυτή, τόσο εκείνος όσο και εκείνη πραγματοποιούν σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα και βρίσκονται κοντά στους θαυμαστές τους και πάλι. Μετά το τέλος αυτών, περιμένουμε να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία τους που αναμφίβολα θα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές της χρονιάς.

Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα μαζί τον χειμώνα 2023-24

«Τον χειμώνα θα είμαστε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί θα τη συναντήσω μετά από αρκετά χρόνια, πολύ πιο ώριμη, ολοκληρωμένη, ανανεωμένη. Είμαι έτοιμος για έναν μοναδικό χειμώνα» υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024