211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του επί σκηνής

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον καλλιτέχνη

Ο Αντώνης Ρέμος τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου είχε τα γενέθλιά του και για ακόμα μια φορά τα γιόρτασε επί σκηνής με μια προγραμματισμένη συναυλία στην Πάτρα, με τις Μέλισσες, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Εκεί συνεργάτες και φίλοι του επεφύλασσαν την πιο ευχάριστη έκπληξη για την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Μάλιστα, η μέρα ήταν γιορτινή και για δεύτερο λόγο, αφού ήταν η γιορτή της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ τη συναυλία παρακολούθησαν η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με την κόρη τους, αλλά και ο Κώστας Μπερτάκης με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του λοιπόν, τρία μικρά παιδιά που ανέβηκαν στη σκηνή και κρατούσαν μία τούρτα, για να ξεκινήσει αμέσως μετά σύσσωμο το στάδιο να τραγουδά το «Happy birthday» στον καλλιτέχνη.

Πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην πίστα του Fantasia μαζί με τον Χρήστο Δάντη με ένα φαντασμαγορικό φινάλε. Μέχρι την επόμενη συνάντηση με το κοινό του από κάποια πίστα, ο Αντώνης Ρέμος θα μας χαρίσει μερικές συναυλίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπου θα βρεθεί κοντά στο κοινό του. Δες παρακάτω το βίντεο με την έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Αντώνης Ρέμος: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του επί σκηνής

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024