211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Τι είπε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μίλησε στις κάμερες και αυτός. 

Μετά τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ο Αντώνης Ρέμος ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε πριν από μερικές μέρες ο Γιώργος Νταλάρας, κάνοντας αναφορά και στον ίδιο.

Ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε το παρών το βράδυ της Τρίτης (16.01.2024) στην απονομή του πλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη και οι ρεπόρτερ βρήκαν ευκαιρία να ζητήσουν μια αντίδραση για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες πρέπει να είναι παντού. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε τα ίδια πράγματα και μόνο αν στηρίζεις πραγματικά τους συναδέλφους σου μπορείς να δώσεις πράγματα στον κόσμο, που θα μείνουν και θα έχουν πραγματική αξία», είπε για την απονομή του καλλιτέχνη.

Αντώνης Ρέμος: Τι είπε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Νταλάρα, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια. «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ!» είπε, αποχωρώντας.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα και ο τραγουδιστής πραγματοποίησαν μια πολύ δυναμική πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου 2023, στην πίστα του Nox Athens 2023. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το πιο δυναμικό εναρκτήριο λάκτισμα στα τέλη Οκτώβρη για μια μοναδική χειμερινή σεζόν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Πλέον, ολοκληρώνονται σχεδόν δύο μήνες επιτυχίας για το σχήμα ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δυναμική, ειδικά τις γιορτινές μέρες όπου οι καλλιτέχνες θα δώσουν αναμφίβολα τον καλύτερο εαυτό τους για μια μοναδική εορταστική εμπειρία. Δες εδώ όλα τα ανοιχτά σχήματα της Αθήνας φέτος τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024