211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος | Πού διασκέδασε λίγο πριν την πρεμιέρα του;

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ 

Μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του Αθηνών Αρένα, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Παρασκευής, όμως ο Αντώνης Ρέμος βρίσκει πάντα χρόνο για να διασκεδάζει και να παρακολουθεί τα προγράμματα αγαπημένων συναδέλφων του.

Δες επίσης: Αυτό είναι το θέμα: Δες το νέο videoclip της Ραλλίας Χρηστίδου

Το βράδυ της Παρασκευής, 26 Οκτωβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ, στο Περιβόλι του Ουρανού, και παρακολούθησε το πρόγραμμα του καλού του φίλου Χρήστου Νικολόπουλου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, της Πίτσας Παπαδοπούλου και του Στέλιου Διονυσίου.

Δες επίσης το νέο ντουέτο των Κότσιρα – Αρβανιτάκη 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε φυσικά το μικρόφωνο και χάρισε μια μοναδική στιγμή σε όσους βρέθηκαν εκεί κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Το κέντρο, την επόμενη μέρα, δημοσίευσε ένα βίντεο με αυτό το απόσπασμα μέσα από τα social media, δίνοντας μια γεύση σε όλους όσοι δεν βρέθηκαν εκεί για να τ απολαύσουν. Πλέον, οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την αποψινή του πρεμιέρα που έρχεται να σαρώσει στην Αθηναϊκή διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Αντώνης Ρέμος | Πού διασκέδασε λίγο πριν την πρεμιέρα του;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024