211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Διασκέδασε στο Έναστρον

Αντώνης Ρέμος 2023-2024 εμφαισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες φωτογραφίες με τη συνύπαρξή του με Βανδή και Μάστορα.

Το «Έναστρον» αναδεικνύεται και φέτος ως ένας από τους μοναδικούς προορισμούς διασκέδασης στην Αθήνα, φιλοξενώντας ένα μοναδικό μουσικό σχήμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Το φετινό του σχήμα είναι η παρουσία της Δέσποινας Βανδή  και των Μελισσών, οι οποίες συνδύασαν τις φωνές και τις ενέργειές τους, προσφέροντας ένα πρόγραμμα που ανεβάζει το κέφι σε υψηλά επίπεδα.

Ανάμεσα στους επισκέπτες του ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος απόλαυσε το μουσικό θέαμα της εβδομάδας. Όντας σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, απόλαυσε το πρόγραμμα και συνεισέφερε στην ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Στη συνέχεια, ο Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή, όπου ερμήνευσε κάποιες από τις αγαπημένες του επιτυχίες χαρίζοντας τον χαρακτηριστικό του ήχο στα τραγούδια.

Εκείνο που ξεχώρισε ήταν η συνεργασία του με τον frontman των Μελισσών σε διάφορα τραγούδια, από το «Έσπασε η Νύχτα» μέχρι το «Μείνε», δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό. Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ερμηνεία της μεγάλης επιτυχίας «Το Κύμα», η οποία ξεσήκωσε τους παρευρισκομένους.

Οι Μελίσσες και η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον», δίνοντας μια νέα διάσταση στην διασκέδαση. Με περισσότερους από τρεις μήνες συναρπαστικών εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τους Kings και την Τάνια Μπρεάζου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία στο κοινό.

Αντώνης Ρέμος: Διασκέδασε στο Έναστρον

Δέσποινα Βανδή - Αντώνης Ρέμος - ΈναστρονΔέσποινα Βανδή - Αντώνης Ρέμος - Έναστρον

Αντώνης Ρέμος - Χρήστος Μάστορας - Έναστρον

Αντώνης Ρέμος - Χρήστος Μάστορας - ΈναστρονΑντώνης Ρέμος - Χρήστος Μάστορας - ΈναστρονΑντώνης Ρέμος - Χρήστος Μάστορας - ΈναστρονΥβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος - Έναστρον

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024