211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος – Demy: Η απρόσμενη συνεργασία – έκπληξη

Αντώνης Ρέμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι ετοιμάζουν οι δύο καλλιτέχνες;

Μία πολύ αναπάντεχη συνεργασία – έκπληξη ετοιμάζουν ο Αντώνης Ρέμος και η Demy! Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μας παρουσιάσουν σύντομα κάτι πολύ ξεχωριστό.

Ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών στην ελληνική μουσική ενώνει τις δυνάμεις του με το κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας που έχει βρεθεί για τα καλά στο προσκήνιο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα μας παρουσιάσουν κάτι πολύ ξεχωριστό.

Η μελλοντική μουσική τους συνεύρεση, που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα είναι κάποια σειρά εμφανίσεων ή κάποιο νέο τραγούδι (ή και τα δύο),  έγινε γνωστή μέσα από μία κοινή ανάρτηση των δύο καλλιτεχνών. Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Demy ανάρτησαν μια κοινή φωτογραφία τους και ενημέρωσαν το κοινό για τη νέα αυτή συνεργασία χωρίς να αποκαλύψουν, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, κοινός συνεργάτης και των δύο καλλιτεχνών είναι και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, που ίσως να υπογράφει κάποιο νέο ντουέτο τους. Το μόνο βέβαιο πως περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη αυτή συνεργασία θα μάθουμε πολύ σύντομα! Δες παρακάτω τις αναρτήσεις των δύο καλλιτεχνών, στις προσωπικές τους σελίδες στα social media.

Αντώνης Ρέμος:  Η ανάρτηση στο Instagram

https://www.instagram.com/p/BVm_xDAhdOE/?taken-by=aremovic

Demy: Η ανάρτηση στο Instagram

https://www.instagram.com/p/BVm_9u8lI1i/?taken-by=demy_official

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024