211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Αυτό ήταν το πρώτο του videoclip

Αντώνης Ρέμος videoclip
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θυμάσαι ποιο ήταν το πρώτο κομμάτι του Ρεμου?

Το 1996 είναι η χρονιά που Αντώνης Ρέμος βλέπει ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με τον δίσκο που έφερε το όνομά του και από εκεί ξεπηδούν πολλές μεγάλες επιτυχίες που τον φέρνουν αμέσως στο προσκήνιο και την κορυφή. Ο δίσκος έγινε γρήγορα πλατινένιος και όχι άδικα, ανοίγοντας έναν δρόμο επιτυχίας για τον καλλιτέχνη.

Το πρώτο τραγούδι του που γύρισε σαν videoclip είναι το «Τι ήμουνα για σένα» σε στίχους και μουσική του Φοίβου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κώστας Καπετανίδης. Σε ένα άδειο νυχτερινό κέντρο με σκοτεινό σκηνικό, ο ανερχόμενος τραγουδιστής, αναρωτιέται και γεμάτος πάθος αναδεικνύει τους στίχους του τραγουδιού.

Τα κομμάτια του δίσκου Αντώνης Ρέμος:

Για Να Τήν Κερδίσεις
Τί Ήμουνα Για Σένα
Τό Κέρμα
Αν Ξαναρθείς
Εμείς
Μήν Απορείς
Τα Μεταξωτά Σου Χέρια
Τα Καμπαναριά
Στημένο Παιχνίδι
Έβαλα Σημάδι
Οι Ώρες Της Αγρύπνιας

Δες παρακάτω το βίντεο κλιπ του τραγουδιστή που πλέον έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Οι επιτυχίες που έχουν ακολουθήσει έκτοτε είναι αμέτρητες ενώ ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει μια αξιοζήλευτη πορεία στη δισκογραφία μέχρι και σήμερα.

Αντώνης Ρέμος: Αυτό ήταν το πρώτο του videoclip

Παράλληλα, τον τραγουδιστή πέρσι τον χειμώνα είδαμε σε εμφανίσεις στον νέο χώρο του NOX Athens, μία συνεργασία που έκλεψε τις εντυπώσεις, με την Καίτη Γαρμπή στο πλευρό του. Φέτος, θα τον δούμε και πάλι εκεί μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Δες εδώ αναλυτικά ποιες μέρες λειτουργεί το κάθε σχήμα τον χειμώνα 2024.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024