211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά στην Ελένη Βιτάλη

ο Αντώνης Ρέμος απανταει χαμογελαστος στην Ελενη Βιταλη
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τη δική του απάντηση δίνει ο Αντώνης Ρέμος στις δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τον Χρήστο Φερεντίνο, απαντώντας στην Ελένη Βιτάλη.

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά στην Ελένη Βιτάλη

Έχεις καλή φωνή; Έγινε μία δήλωση αμφισβήτησης από την Ελένη Βιτάλη

«Μπορεί κάποιος να κρίνει το στυλ μου, αλλά δεν δέχομαι από κανέναν να πει ότι δεν έχω καλή φωνή. Έχω δώσει εξετάσεις με τεράστιους κριτές. Η Βιτάλη είπε μια φράση άτοπη. Είναι δικαίωμά της να πει ό,τι θέλει, αρκεί να μπορεί να το τεκμηριώσει. Δεν έχει έρθει ποτέ να με δει. Εύχομαι να πάνε καλά με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία (τραγουδούν στη σκηνή του Gazi Live). Θα είναι ένα δυνατό σχήμα και, άμα μπορέσω, θα ήθελα να πάω».

 

Αυτή ήταν η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στις δηλώσεις που είχε κάνει η ερμηνεύτρια πριν μήνες: «Βγαίνει τώρα ο Ρέμος και τα ρεμάκια του… Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι, αλλά κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι. Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δε λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, δεν ξέρω».

Την ίδια στιγμή, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024