211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Το αφιέρωμα για εκείνον στη γαλλική τηλεόραση

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποια εκπομπή τον φιλοξένησε; 

Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές. Η πορεία του στο μουσικό πεντάγραμμο είναι λαμπρή και συνεχώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Πλέον είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό, συμπεριλήφθηκε και στη δημοφιλή εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης με τον τίτλο «Τα Είδωλα Στη Χώρα Τους» (“Idoles Dans Leurs Pays”), που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα ανά χώρα.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Η εκπομπή του καναλιού France24 και η ανταποκρίτριά του στην Ελλάδα, Αλεξία Κεφαλά, συνάντησαν τον κορυφαίο καλλιτέχνη στο «Αθηνών Αρένα» όπου εμφανίζεται, λίγο μετά και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Η Ζωή Αλλιώς», από την Panik Records.

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

«Σου δίνει μία ευχαρίστηση ότι έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μία μεγάλη ευθύνη, γιατί έχει αντίκτυπο καθετί που λες, καθετί που κάνεις, για κάποια παιδιά που σε έχουν σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μηνύματα… μακάρι να δώσω ένα καλό παράδειγμα στο να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, όχι να γίνουν καλύτεροι, αλλά με τα τραγούδια μου, με τα λόγια που λένε τα τραγούδια αυτά, να ξεπεράσουν συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις, να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν λιγότερη μοναξιά», ανέφερε ο καλλιτέχνης στην εκπομπή.

Ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην πίστα του Αθηνών Αρένα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Αντώνης Ρέμος: Το αφιέρωμα για εκείνον στη γαλλική τηλεόραση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024