211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Antique: Αποκαλύπτουν ποιο τραγούδι θα κυκλοφορήσουν

Antique επιτυχιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το συγκρότημα επανενώνεται! 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA STAR» η Έλενα Παπαρίζου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική αλλά και αποκάλυψε την επανένωση των «Antique», του συγκροτήματος από το οποίο ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι.

«Σε αυτήν τη φάση ξεκουράζομαι γιατί είχα ένα πάρα πολύ έντονο φθινόπωρο και χειμώνα. Έχω προετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα και κάτι που ήθελα να έχει συμβεί πριν δύο χρόνια. Ήθελα να ξαναενώσω τους «Antique» και τα καταφέραμε», είπε.

Για τον Νίκο Παναγιωτίδη είπε: «Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και πιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν και στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε χαρούμενοι».

Μάλιστα, και ο καλλιτέχνης μίλησε για την εκ νέου συνεργασία τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα το τραγούδι που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα: «Θα κυκλοφορήσουμε σαν «Antique» το ‘Τι Τι’ του Γιώργου Αλκαίου μέσα στον Απρίλιο».

Φυσικά, αναμένουμε την πρώτη τους αυτή επίσημη κυκλοφορία αλλά και τη στιγμή που θα τους δούμε και πάλι σε live εμφάνιση μαζί!

Antique: Αποκαλύπτουν ποιο τραγούδι θα κυκλοφορήσουν

https://www.youtube.com/watch?v=qvGeIqVISj0

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024