211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Τελευταία εμφάνιση για τον Γιάννη Πλούταρχο!

πλουταρχοσ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα κάνει το μεγάλο φινάλε;

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Γιάννης Πλούταρχος, ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, θα πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση στο Anodos Live Stage. Το μεγάλο φινάλε θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου 2024, με ώρα έναρξης στις 23:30.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων που μάγεψαν το κοινό, ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται να κλείσει αυτήν την υπέροχη μουσική σεζόν με μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από τις επιτυχίες του και αγαπημένα τραγούδια. Η φωνή του, που έχει συνοδεύσει αμέτρητες στιγμές της ζωής μας, θα ακουστεί για τελευταία φορά σε αυτήν τη σπουδαία σκηνή της Αθήνας, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους θαμώνες.

Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη αναμένεται να γεμίσουν το νυχτερινό κέντρο για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ερμηνευτή και να γιορτάσουν μαζί του αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά. Η ατμόσφαιρα προβλέπεται να είναι μαγική, γεμάτη συγκίνηση και νοσταλγία, καθώς ο Γιάννης Πλούταρχος θα προσφέρει το καλύτερό του εαυτό για να ευχαριστήσει το κοινό που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτήν τη μοναδική εμπειρία και να γίνετε μέρος της… ιστορίας. Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 23:30, το Anodos Live Stage θα γεμίσει με μουσική, συναίσθημα και αγάπη για τον Γιάννη Πλούταρχο. Ραντεβού εκεί για το μεγάλο φινάλε!

Anodos Live Stage: Τελευταία εμφάνιση για τον Γιάννη Πλούταρχο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anodos (@anodos._)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024