211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος;

Γιάννης Πλούταρχος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο διάσημος καλλιτέχνης επιστρέφει στη διασκέδαση.

Η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας ετοιμάζεται να υποδεχτεί έναν πολύ αγαπημένο πρωταγωνιστή, Γιάννη Πλούταρχο, στο Anodos Live Stage. Μετά από μια περίοδο απουσίας, ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή της πόλης για μοναδικές εμφανίσεις που υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν.

Το Anodos Live Stage, ένα από τα δημοφιλή μουσικά στέκια της Αθήνας, ανακοίνωσε μέσω μιας πρόσφατης ανάρτησης στα social media την έναρξη των εμφανίσεων του Γιάννη Πλούταρχου. Μέσα από ένα βίντεο, παρουσιάζεται ο ίδιος ο καλλιτέχνης στον χώρο του Anodos Live Stage για πρόβες, δίνοντάς μας μια γεύση από το τι μας περιμένει.

Οι εμφανίσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2024, με τις πόρτες του Anodos να ανοίγουν στις 22:30. Ο καλλιτέχνης υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τις μουσικές του σε μια σειρά εμφανίσεων γεμάτη συναισθήματα και ρυθμό.

Το στέκι της Αθήνας φιλοξενεί τον Γιάννη Πλούταρχο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, κάθε Πέμπτη και Σάββατο, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική μουσική εμπειρία.

«🔥 Έναρξη Πέμπτη 28/03 🔥
Ο Yannis Ploutarchos / Γιάννης Πλούταρχος στο Anodos. Κάθε Πέμπτη & Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις. Ώρα έναρξης 22:30», έγραψε το νυχτερινό κέντρο στην ανάρτηση.

Anodos Live Stage: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος;

Μέχρι τότε, δείτε ποια μπουζούκια στην Αθήνα είναι ανοιχτά και ποιες μέρες!

Τον τραγουδιστή είδαμε την περασμένη σεζόν στον χώρο του Fever μαζί με την Πάολαενός από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη διασκέδαση που έκλεψε τις εντυπώσεις κάθε εβδομάδα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024