211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Κότσιρα – Νέγκα; 

Anodos Live Stage εμφανίσεις τραγουδιστές 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η σειρά εμφανίσεων συνεχίζεται με επιτυχία. 

Mε απόλυτη επιτυχία, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Anodos Live Stage, στο οποίο έκαναν πρεμιέρα πρόσφατα. Κάθε Σάββατο οι δύο καλλιτέχνες βρίσκνται στον χώρο ορόσημο της Πειραιώς και απογειώνουν το κέφι.

Εκτός από το κοινό τους που συρρέει να τους απολαύσει, το παρών δίνουν και πολλές διάσημες παρουσίες. Το περασμένο Σάββατο με το πρόγραμμα διασκέδασε η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάλιστα πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές επιτυχίες της.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκαν εκεί και ο Κώστας Τσουρός αλλά και ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1. Δες παρακάτω την ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου.

«Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κώστας Τσουρός επέλεξαν το Anodos Live Stage για την νυχτερινή τους διασκέδαση 🙏

Ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 ,όπως οι Λεωνίδας Κακούρης, Alex Sid, Gkotsopoulos Dimitris και Ουρανία Πατέλλη καθώς επίσης και
τραγουδιστές και επαγγελματίες του χώρου, μεταξύ των οποίων οι Anastasia Moutsatsou, Βίκυ Καρατζόγλου – Vicky Karatzoglou, Αντώνης Θυσιάδης και Μαρία Καραμάνη βρέθηκαν στο Anodos Live Stage για να απολαύσουν τους Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras και Giota Negka σε ένα από τα τελευταία τους live 💜
Αυτό το Σάββατο σας περιμένουμε για να απολαύσουμε για τελευταία φορά τους αγαπημένους καλλιτέχνες Γιάννης Κότσιρας – Yiannis Kotsiras και Giota Negka στο Anodos Live Stage, τον αγαπημένο χώρο – ορόσημο της Πειραιώς».

Anodos Live Stage: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Κότσιρα – Νέγκα; 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024