211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα ξεκινούν εμφανίσεις

Anodos Live Stage εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι δύο καλλιτέχνες.

Μια συναρπαστική πρεμιέρα πλησιάζει την πόλη, φέρνοντας μαζί της τις πιο αγαπημένες μελωδίες της ελληνικής μουσικής. Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα ενώνουν τις φωνές τους στο Anodos Live Stage, ετοιμάζοντας μια μαγευτική σειρά εμφανίσεων που αναμφίβολα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού.

Η πρώτη από αυτές τις αναμενόμενες παραστάσεις θα γίνει το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022, με τον κόσμο να αναμένει με ανυπομονησία την έναρξη μιας μουσικής περιπλάνησης ανάμεσα σε αγαπημένα τραγούδια και συναισθήματα.

Από εκεί και πέρα, κάθε Σάββατο, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα ανεβαίνουν στη σκηνή του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Η σειρά αυτών των μουσικών παραστάσεων θα είναι μια αναδρομή στα μεγάλα τραγούδια που έχουν σημαδέψει γενιές, ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει κάθε ερμηνευτή.

Με την ανακοίνωση αυτή, η μουσική σκηνή δείχνει να προετοιμάζεται για μια σειρά εκπληκτικών βραδιών γεμάτων με συναίσθημα, ρυθμό και μελωδία.

Το Anodos Live Stage γίνεται ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν τη μοναδικότητα της ελληνικής μουσικής, της ποιότητας και της αυθεντικότητας. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν να υποδεχτούμε αυτήν την αξέχαστη μουσική περιπέτεια που μας περιμένει στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης!

Anodos Live Stage: Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα ξεκινούν εμφανίσεις

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024