211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Φινάλε έκαναν οι Άγαμοι Θύται

Anodos Live Stage, οι ά;γαμοι θύταισ τη σκηνή του
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε έκαναν το φινάλε τους;

Το Anodos Live Stage, το αγαπημένο στέκι στην οδό Πειραιώς 183, επανήλθε δυναμικά αυτή τη χειμερινή σεζόν με μια εκπληκτική επιστροφή. Μετά από επτά χρόνια απουσίας, οι Άγαμοι Θύται επέστρεψαν στη σκηνή με μοναδικό σκοπό να προκαλέσουν ακραία κωμικά φαινόμενα.

Το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε προανήγγειλε την επιστροφή τους, δίνοντας μια γεύση του τι θα ακολουθούσε.

Και η αναμονή άξιζε τον κόπο. Κάθε Σάββατο του χειμώνα, ο χώρος έζησε μοναδικές μουσικές στιγμές με τον Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα.

Φέτος, η σκηνή φιλοξένησε ένα άλλο δυνατό όνομα, τους Άγαμους Θύτες, για μια σεζόν γεμάτη συγκίνηση και γέλιο. Όμως, η παρουσία τους ήταν περιορισμένη, με το φινάλε της παράστασής τους να λαμβάνει χώρα στις 5 Ιανουαρίου.

Η σκηνή ετοιμάζεται ήδη για το επόμενο μεγάλο γεγονός.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα αναμένεται να κατακτήσουν τη σκηνή με τον δυναμισμό και τα ταλέντα τους. Ένα δίδυμο καλλιτεχνών που αγαπά και γνωρίζει επιτυχία από το κοινό.

Η ατμόσφαιρα στο συγκεκριμένο μαγαζί φέτος ήταν μοναδική με ενέργεια και θετική διάθεση, και η επιστροφή των Άγαμων Θυτών σίγουρα συνέβαλε σε αυτό. Το επόμενο κεφάλαιο με τον Πλούταρχο και τη Ζήνα αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό.

Anodos Live Stage: Φινάλε έκαναν οι Άγαμοι Θύται

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024