211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Anodos Live Stage: Επιστρέφουν στη σκηνή του οι Άγαμοι Θύται

Anodos Live Stage Άγαμοι Θύται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

‘Ακραία κωμικά φαινόμενα’ – Το βίντεο – teaser που μοιράστηκε το νυχτερινό κέντρο. 

Το Anodos Live Stage, το αγαπημένο το νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και της οδού Πειραιώς 183, επανέρχεται δυναμικά αυτή τη χειμερινή σεζόν με μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά από επτά χρόνια απουσίας – την τελευταία φορά τους είχαμε δει το 2016 – οι Άγαμοι Θύται επιστρέφουν στο σαγηνευτικό αυτό stage με μια εκρηκτική παράσταση που υπόσχεται να προκαλέσει ακραία κωμικά φαινόμενα.

Το teaser βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μας δίνει μια πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε, χωρίς να αποκαλύπτει ακόμα την ημερομηνία της πρεμιέρας. Αυτή η μυστηριώδης αναμονή προσθέτει ακόμα περισσότερο στην ανυπομονησία και την προσμονή μας για την επιστροφή των Άγαμων Θυτών στη σκηνή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να υποδεχτείτε την επιστροφή των Άγαμων Θυτών και να ζήσετε μια μοναδική βραδιά γεμάτη γέλιο, μουσική και ανατρεπτικές εκπλήξεις στο κεντρικό μαγαζί της πρωτεύουσας.

Με την επιστροφή των Άγαμων Θυτών η πόλη της Αθήνας ξαναζωντανεύει με πολύ κέφι και διασκέδαση. Το Anodos Live Stage υπόσχεται να μας προσφέρει μια τέλεια σειρά εμφανίσεων που θα τη θυμόμαστε για πολύ καιρό. Είναι σαν ένα νέο ξεκίνημα για την πόλη, και ελπίζουμε πως θα μας κάνει να νιώσουμε συγκίνηση και να περάσουμε όμορφα σε κάθε παράσταση.

Anodos Live Stage: Επιστρέφουν στη σκηνή του οι Άγαμοι Θύται

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024