211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Το viral βίντεο στο TikTok με Πάνια και Καρβέλα

Άννα Βίσση με Πάνια και Καρβέλα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τρολάρουν τη σχέση τους μέσα από ένα βίντεό της.

Η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα τρολάρουν τη σχέση τους μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο TikTok.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και η παρουσιάστρια στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε σχέση με τον μουσικοσυνθέτη και έκτοτε διατηρούν άψογες σχέσεις ενώ κάνουν και στενή παρέα.

Πριν από λίγες ημέρες οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί και πάλι.

Με ευχάριστη διάθεση, οι τρεις τους γύρισαν ένα βίντεο, μέσα από το οποίο αυτοτρολάρουν τη σχέση τους, αλλά και το παρόμοιο look που έχουν στα μαλλιά τους.

Άννα Βίσση: Το viral βίντεο στο TikTok με Πάνια και Καρβέλα

@annavissiofficial

Next please 🤘 #annita

♬ original sound – annavissiofficial

Παράλληλα, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επέστρεψε για όγδοη χρονιά στο αγαπημένο της «Hotel Ερμού» μέσα από μία φαντασμαγορική πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου. Μπορεί να καθυστέρησε μία βδομάδα λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, ωστόσο η Άννα Βίσση έκανε την πρεμιέρα της, με τον ολοκαίνουριο χώρο του κέντρου που είναι και φέτος γεμάτος κόσμο και πλέον μετρά έναν μήνα επιτυχίας!

Φέτος, το κέντρο άλλαξε χώρο και μεταφέρθηκε επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υποσχέθηκε να έφερε ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος ζουν και φέτος μια μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2024, Τετάρτη, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ μάλιστα παρουσίασε μια πολύ ξεχωριστή βραδιά στο νυχτερινό κέντρο με τίτλο «Αυτή Τη Φορά…». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Μάλιστα, το τελευταίο είχε στηρίξει και πάλι η τραγουδίστρια πρόσφατα, μέσα από τις δύο sold out συναυλίες που έκανε στο θέατρο Ηρώδου Αττικού, τον περασμένο Οκτώβριο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024