211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πότε ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού Summer;

η Άννα Βίσση τραγουδαει στο Hotel Ερμού Summer
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άλλη μία επιτυχημένη σεζόν φτάνει στο τέλος της

Άννα Βίσση και Hotel Ερμού συνέχισαν την επιτυχία και το καλοκαίρι από την παραλιακή. Το Hotel Ερμού Summer έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Ελληνικό και από εκεί μας χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τη λαμπερή τραγουδίστρια να δίνει και πάλι τον καλύτερο εαυτό της.

Ο χώρος, που παλαιότερα ήταν το cabartet Romeo και ακόμα πιο πριν η πίστα Romeo, επέστρεψε ανανεωμένος και άφησε το δικό του στίγμα στη νυχτερινή διασκέδαση, παίζοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή.

Πλέον, η στιγμή του μεγάλου φινάλε πλησιάζει. Πότε θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της εκεί η Άννα Βίσση; Το Σάββατο, 15 Ιουλίου, η τραγουδίστρια θα ολοκληρώσει τη σειρά εμφανίσεων και αναμένεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να μας χαρίσει ένα εξαιρετικό φινάλε που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν εκεί. Δύο εβδομάδες απέμειναν λοιπόν μέχρι τη στιγμή που η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ρίξει αυλαία. Παράλληλα φυσικά αναμένουμε τα επόμενα βήματά της, και την ανακοίνωση κάποιας επόμενης συνεργασίας της με κάποια πίστα. Θα συνεχίσει άραγε τη συνεργασία με το Hotel ερμού και τον ερχόμενο χειμώνα; Σύντομα θα μάθουμε. Προς το πρών πάρε μια μικρή γεύση του προγράμματός της από όσα ανεβαίνουν στα social media.

 

Άννα Βίσση: Πάρε μια γεύση από το πρόγραμμά της

https://www.instagram.com/p/BVKF2UlgSd8/?tagged=hotelermousummer

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024