211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Στο στούντιο για ένα ακόμα νέο τραγούδι

Άννα Βίσση 2023-2024 αθηνα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, έτοιμη να χαρίσει στο κοινό της ένα ακόμα μοναδικό κομμάτι. Σε στενή συνεργασία με τον σπουδαίο συνθέτη Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να μας συναρπάσει με τη φωνή και το ταλέντο της.

Τα social media έχουν ήδη γεμίσει με τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια η Άννα από τις στιγμές που περνάει στο στούντιο γράφοντας το νέο της τραγούδι. Με αγωνία περιμένουν οι θαυμαστές της να μάθουν περισσότερα σχετικά με το νέο αυτό κομμάτι, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τίτλο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παράλληλα με τη δουλειά της στο στούντιο, η Άννα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στη σκηνή του Hotel Ermou. Η σεζόν αυτή αποτελεί την έβδομη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται επάνω στη σκηνή αυτού του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο, λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη, οι εμφανίσεις της αυτή την εβδομάδα δεν θα πραγματοποιηθούν, δείχνοντας έτσι τον σεβασμό της στην τραγική αυτή κατάσταση.

Οι φανατικοί οπαδοί της Άννας Βίσση περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα της δουλειά, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην περίοδο δύσκολη που διανύει η χώρα. Με τη μοναδική της φωνή και το ταλέντο της, η Άννα Βίσση συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, αφήνοντας πάντα την προσμονή να είναι τεράστια για το επόμενο μουσικό της ταξίδι.

Άννα Βίσση: Στο στούντιο για ένα ακόμα νέο τραγούδι

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024