211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Φωτογραφικές στιγμές από την πρεμιέρα της στο Hotel Ermou

Άννα Βίσση χοτελ ερμου κρατηση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η έβδομη πρεμιέρα της στη συγκεκριμένη σκηνή.

Το Hotel Ermou, ένα από τα διαχρονικά σημεία αναφοράς για τη διασκέδαση στην Αθήνα, ανανεώνει τον καλλιτεχνικό του αέρα για άλλη μία σεζόν. Και ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος αυτής της ανανέωσης στη διασκέδαση από την αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση;

Η πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Hotel Ermou, την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς εκρηκτικών εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ζήτησης, προγραμματίστηκαν τρία επιπλέον shows για τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1.

Με την απαράμιλλη ενέργειά της και τη συνοδεία της ταλαντούχας μπάντας της, η σταρ χάρισε στο κοινό της μοναδικές μουσικές στιγμές. Το λαμπερό και ανατρεπτικό show της αναδείχθηκε αμέσως ως αγαπημένο, με τις εμφανίσεις να γίνονται sold out από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα με την ανεβαστική ατμόσφαιρα των εμφανίσεων της, η Άννα Βίσση παρουσίασε και το νέο της τραγούδι με τίτλο “Γκαζόζα”, το οποίο έγινε αμέσως αγαπητό από το κοινό. Αυτό το τραγούδι θα συνοδεύει τις νέες εμφανίσεις της στην Αθήνα, προσφέροντας μια ακόμα λαμπερή νότα στο εκρηκτικό της show.

Λίγο πριν το επιτυχημένο ξεκίνημα στην Αθήνα, η ίδια ολοκλήρωσε επιτυχώς τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη και το Barbarella Live Party. Από εκείνη, η σκυτάλη παραδίδεται στον αγαπημένο Θοδωρή Φέρρη για περισσότερες στιγμές διασκέδασης για το κοινό του στους επόμενους μήνες.

Άννα Βίσση: Φωτογραφικές στιγμές από την πρεμιέρα της στο Hotel Ermou

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024