211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Στη σκηνή μαζί με τα εγγόνια της, Νικόλα και Νέστορα

Άννα Βίσση: Στη σκηνή μαζί με τα εγγόνια της, Νικόλα και Νέστορα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια οικογενειακή συνάντηση γεμάτη αγάπη και μουσική.

Η Άννα Βίσση, μια από τις μεγαλύτερες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έζησε μια συναυλιακή εμπειρία χωρίς προηγούμενο στη Λάρνακα, τη γενέτειρά της. Αυτό που έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των εγγονιών της, του Νικόλα και του Νέστορα, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο για να δουν τη γιαγιά τους στην ιδιαίτερη συναυλία που έδωσε την Τετάρτη.

Το Δημοτικό Αμφιθέατρο Πατιχείου γέμισε με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση και την αγάπη του κοινού, ενώ η παρουσία των εγγονιών της πρόσθεσε μια επιπλέον διάσταση στη συναυλία αυτή. Η Άννα, με την τρυφερότητα και τον ενθουσιασμό της, μοιράστηκε τη σκηνή και τη μουσική της με τη νεότερη γενιά, μεταδίδοντας την αγάπη και το πάθος της για τη μουσική στους δικούς της αγαπημένους.

Η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, συνοδευόμενη από τα παιδιά της, παρακολούθησε τη συναυλία όχι μόνο ως θεατής αλλά και ως μέρος της οικογενειακής στιγμής που έζησαν όλοι μαζί. Οι προσωπικές στιγμές ανάμεσα στην Άννα και τα εγγόνια της ήταν εμφανώς συγκινητικές και αποδεικνύουν την έντονη οικογενειακή αγάπη που τους ενώνει. Δες το βίντεο με την ίδια και τα εγγόνια της στη σκηνή.

Άννα Βίσση: Στη σκηνή μαζί με τα εγγόνια της, Νικόλα και Νέστορα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024