211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα

Άννα βίσση και νίκος καρβέλας αγκαλιάζονται
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η γλυκιά φωτογραφία των δυο τους που ανέβασε εκείνος πρόσφατα.

Δεκαετίες μετά το διαζύγιο τους,  Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας συνεχίζουν να είναι αχώριστοι στην καθημερινότητά τους και η αγάπη τους και ο αλληλοθαυμασμός μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα.

Το διάστημα των δύο ετών που είχαν τσακωθεί, η Άννα Βίσση το περιέγραψε ως την «πιο δύσκολη» περίοδο της ζωής της και είχε χαρακτηριστικά πει ότι «πονούσε» κάθε μέρα για την κατάσταση αυτή.

Στην προσωπική του ζωή ο Νίκος Καρβέλας απολαμβάνει μία όμορφη σχέση με την Έλενα Φερεντίνου με την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον Απρίλιο του 2022. Ωστόσο βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Άννας, ενώ εξακολουθεί να υπογράψει τις επιτυχίες της – όπως και την πρόσφατη με τον τίτλο ‘Λεκές’.

Πρόσφατα, φυσικά, βρέθηκε και στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στο “Hotel Ερμού” προκείμενου να την απολαύσει, ενώ λίγες μέρες πριν από αυτή, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία όπου οι δυο τους κοιτάζονται.

Άννα Βίσση: Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Καρβέλα

Φέτος, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία αυτού του μέρους. Το κέντρο αλλάζει χώρο και μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος θα ζήσουν και φέτος μια μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024