211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Νέα σειρά εμφανίσεων για την τραγουδίστρια

Άννα Βίσση εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε και πού κάνει πρεμιέρα;

Η Άννα Βίσση επιστρέφει με νέα σειρά εμφανίσεων και βρίσκεται ξανά κοντά στο κοινό της. Αυτή τη φορά, η σπουδαία τραγουδίστρια δεν θα βρεθεί σε κάποια σκηνή της Αθήνα, αλλά της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, βρίσκεται σε προετοιμασίες για μια επερχόμενη σειρά εμφανίσεων στη σκηνή του Barbarella παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Μακρόπουλο που ήταν και ο τελευταίος που εμφανίστηκε στον συγκεκριμένο χώρο.

Δες επίσης: Fantasia | Ξαφνικό τέλος στη συνεργασία με τον ΝΙΝΟ

Τις εμφανίσεις αυτές έκανε γνωστές το κέντρο της συμπρωτεύουσας μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Η πρεμιέρα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από την αφίσα, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, και έκτοτε θα είναι κοντά στο κοινό της κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μαζί με μια 13μελή μπάντα θα παρουσιάσει πάλι ένα πολύ ανατρεπτικό πρόγραμμα!

Δες επίσης: Πύλη Αξιού | Πάολα – Γιώργος Παπαδόπουλος – Δήμος Αναστασιάδης μαζί!

Στο Barbarella, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά μεγάλα ονόματα, όπως είναι ο Ηλίας Βρεττός, η Πέγκυ Ζήνα και ο Σάκης Αρσενίου. Τώρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια έρχεται να μπει στο τιμόνι του προγράμματος, λίγο πριν την δούμε για ακόμα έναν χειμώνα στη σκηνή του Hotel Ερμού.

Άννα Βίσση: Νέα σειρά εμφανίσεων για την τραγουδίστρια

https://www.instagram.com/p/Bn0tNp0H53-/?taken-by=barbarellaliveparty

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024