211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Νέα σειρά εμφανίσεων από 3 Σεπτεμβρίου – Πού θα την δούμε;

Άννα Βίσση Αϊμα Τραγούδι Music Video
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Κοντά στο κοινό της τα Σαββατοκύριακα του Σεπτέμβρη.

Η λατρεμένη Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής με μια ολοκαίνουρια σειρά εμφανίσεων στην αγαπημένη της Κύπρο. Οι θαυμαστές της ανυπομονούν να απολαύσουν το ταλέντο και την ενέργεια της σε μια σειρά μοναδικών παραστάσεων που θα ξεκινήσουν από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Κάθε Σάββατο, η Άννα θα εμφανίζεται στην πίστα του Notes Live στη Λεμεσό, συνοδευόμενη από τους 12 αξεπέραστους μουσικούς της. Το μοναδικό vibe που χαρακτήριζε τις εμφανίσεις της τον περασμένο χειμώνα στο Hotel Ερμού θα μεταφερθεί στη Λεμεσό, υποσχόμενο μια αξέχαστη εμπειρία σε κάθε θεατή.

Τις Κυριακές, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα συναντά την Άννα σε ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά της Κύπρου, και υπόσχεται μοναδικά live acts που θα ταξιδέψουν το κοινό σε μια σειρά από μαγικές στιγμές. Αυτές οι περιορισμένες εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αποτελέσουν μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές της Άννας Βίσση να ζήσουν αξέχαστες στιγμές.

Πέραν αυτού, η ανακοίνωση αυτή αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας για τον ερχόμενο χειμώνα. Οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποιες άλλες εκπλήξεις ετοιμάζει για αυτούς, συνεχίζοντας έτσι το επιτυχημένο της ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.

Άννα Βίσση: Νέα σειρά εμφανίσεων από 3 Σεπτεμβρίου – Πού θα την δούμε;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024