211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Προτιμώ»;

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μια νέα κυκλοφορία θα έρθει σύντομα από την αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Προτιμώ» είναι ο τίτλος της ολοκαίνουριας επιτυχίας που ετοιμάζεται να μας συστήσει σύντομα η Άννα Βίσση, και μάλιστα, ο τίτλος καθόλου τυχαίος δεν είναι μιας και έτσι ονομάζεται και το καλοκαιρινό τουρ 2024 που ετοιμάζει ανά την Ελλάδα.

Το νέο κομμάτι, που θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records την ερχόμενη Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, είναι σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα, ενώ μαζί με αυτό θα κυκλοφορήσει και το music video σε σκηνοθεσία BODEGA VISUALS. Δες παρακάτω το βίντεο με το teaser της επερχόμενης επιτυχίας.

Άννα Βίσση: Πότε κυκλοφορεί το τραγούδι «Προτιμώ»;

Παράλληλα, η διάσημη τραγουδίστρια φέτος επέστρεψε για όγδοη χρονιά στο αγαπημένο της «Hotel Ερμού» μέσα από μία φαντασμαγορική πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου.

Φέτος, το νυχτερινό κέντρο άλλαξε χώρο και μεταφέρθηκε επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υποσχέθηκε να φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος ζουν και φέτος μια μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024