211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Η νέα, φρέσκια εκδοχή του «Χρυσόψαρα»

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ανανεώνοντας το Χρυσόψαρα με ένα εκρηκτικό remix.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά με το νέο της “Χρυσόψαρα”, ανανεωμένο και φρέσκο μέσα από ένα εκρηκτικό remix που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Μετά την αρχική επιτυχία του τραγουδιού στα digital streams, στο ραδιοφωνικό airplay και στα social media, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αποδεικνύει για άλλη μία φορά γιατί είναι μία από τις κορυφαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το remix του “Χρυσόψαρα” από τους Display και Tony Fragment απευθύνεται στους λάτρεις του dance/pop ήχου, αναβαθμίζοντας την ήδη ξεχωριστή μουσική πρόταση της Άννας Βίσση. Με το υψηλής αισθητικής music video του να κατακτά τις πρώτες θέσεις των YouTube trends και να έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views, το τραγούδι συνεχίζει να μαγνητίζει το κοινό.

Η πορεία της Άννας Βίσση συνεχίζεται με την επιτυχημένη περιοδεία της, το “Προτιμώ… Άννα Βίσση” tour, το οποίο καταγράφει ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται. Οι επερχόμενες συναυλίες της στις 17 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο και στις 19 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων αναμένεται να είναι ακόμα μία απόδειξη της αγάπης του κοινού προς την διάσημη τραγουδίστρια.

Με το “Χρυσόψαρα” σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Άννα Βίσση συνεχίζει να εκπλήσσει και να ενθουσιάζει το κοινό της, ενισχύοντας τη θέση της στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής με κάθε νέα πρωτοβουλία της.

Άννα Βίσση: Η νέα, φρέσκια εκδοχή του «Χρυσόψαρα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024