211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: «Με πόνεσε όσο και εσάς»

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η ακύρωση των συναυλιών της στεναχώρησε πολλούς.

Η Άννα Βίσση πρόσφατα εξέφρασε την απογοήτευσή της για την ακύρωση των συναυλιών της στα Ιωάννινα και τα Τρίκαλα, που ήταν προγραμματισμένες για το τέλος Αυγούστου στο πλαίσιο του P&I Open Air Festival. Το γεγονός ότι η συναυλία δεν πραγματοποιήθηκε, προκάλεσε απογοήτευση τόσο στους θαυμαστές της όσο και στην ίδια την καλλιτέχνιδα.

Με ανάρτησή της στα social media, η Άννα Βίσση αναγνώρισε την απογοήτευση που ένιωσαν οι φίλοι της και το κοινό της. «Θέλω να ξέρετε πως η ακύρωση των συναυλιών στα Τρίκαλα και Ιωάννινα με πόνεσε όσο και όλους εσάς που μου στέλνετε αγάπη μηνύματα» δήλωσε. Η ερμηνεύτρια σημείωσε ότι η καταιγίδα και οι ακραίες καιρικές συνθήκες, που είχαν προβλεφθεί για εκείνες τις ημέρες, έκαναν αδύνατη την πραγματοποίηση των συναυλιών, καθώς απαιτείται προετοιμασία δύο ημερών για μια τέτοια παραγωγή.

Η Άννα Βίσση, με τη χαρακτηριστική ευαισθησία της, εξέφρασε την ελπίδα της να έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί ξανά στις εν λόγω περιοχές στο μέλλον. Επιπλέον, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα όμορφα μέρη της Ελλάδας, ελπίζοντας πως ο καιρός δεν θα επηρεάσει ξανά τις μουσικές τους βραδιές.

Άννα Βίσση: «Με πόνεσε όσο και εσάς»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024