211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Κοινή έξοδος με τον Νίκο Καρβέλα

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Λίγο πριν το closing party του Hotel Ermou.

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είναι δυο καλλιτέχνες που, παρά τον χωρισμό τους, διατηρούν μια εξαιρετική σχέση. Αυτή η καλή σχέση είναι γνωστή σε όλους και φαίνεται καθημερινά από την αλληλοεκτίμηση και τη συνεργασία τους.

Η Άννα Βίσση δεν διατηρεί μόνο καλή σχέση με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και με όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του. Μία από αυτές είναι και η Έλενα Φερεντίνου, η οποία έχει αποκτήσει έναν γιο με τον συνθέτη.

Η σχέση τους είναι τόσο καλή που δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει όλους μαζί σε εξόδους και εκδηλώσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η Έλενα Φερεντίνου έχει παρακολουθήσει πολλές φορές την Άννα Βίσση σε νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται. Αυτό αποδεικνύει και το πόσο δεμένοι είναι όλοι μεταξύ τους και το πόσο αλληλοστηρίζονται.

Τις τελευταίες μέρες, οι τρεις τους βρέθηκαν στο Λονδίνο για μια μικρή απόδραση. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η Χριστίνα Πολίτη στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης 28 Μαΐου, απόλαυσαν όλοι μαζί ένα δείπνο. Αυτές οι στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας δείχνουν πόσο σημαντική είναι η αλληλοστήριξη και η καλή διάθεση μεταξύ τους.

Όλα αυτά, λίγο πριν το closing part στο Hotel Ermou, που είναι την Τετάρτη, 30 Μαΐου.

Άννα Βίσση: Κοινή έξοδος με τον Νίκο Καρβέλα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024