211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το teaser της επερχόμενης επιτυχίας «Αίμα»

Άννα Βίσση Αίμα νέο τραγούδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πάρε μία γεύση από τη νέα επιτυχία που έρχεται. 

Η Άννα Βίσση, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά με την επερχόμενη επιτυχία της, “Αίμα”. Ο δημιουργικός συνεργάτης της, Νίκος Καρβέλας, υπόσχεται ένα τραγούδι που θα αφήσει εποχή. Σε συνεργασία με τη Daphne Lawrence, η Άννα μας παρουσιάζει ένα κομμάτι γεμάτο πάθος και δυναμισμό, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Μαΐου.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα teaser από το επερχόμενο μουσικό της βίντεο, δίνοντάς μας μια γεύση από το αποτέλεσμα που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει. Με το κόκκινο να κυριαρχεί στην εικόνα, υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία για τους φαν της.

Παράλληλα με την προετοιμασία για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Άννα βρίσκεται σε περιοδεία στο εξωτερικό, ενώ στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο City Garden Festival στο Γαλάτσι. Το χειμώνα μας χάρισε εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Hotel Ermou, κλέβοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια αυτής της συνεργασίας και την επόμενη σεζόν.

Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram, με το teaser του νέου της τραγουδιού, και ετοιμάσου για ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και μουσική από την αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα.

Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το teaser της επερχόμενης επιτυχίας «Αίμα»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024