211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση και Hotel Ερμού: Εxtra shows κάθε Τετάρτη για όλο τον Ιανουάριο

Άννα Βίσση χοτελ ερμου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η επιτυχία συνεχίζεται ακάθεκτη για έβδομη χρονιά.

Την βραδιά της 16ης Δεκεμβρίου 2022, το Hotel Ermou άνοιξε τις πύλες του σε ένα αξέχαστο γεγονός: την πρεμιέρα που έκανε η Άννα Βίσση σε μία σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η λαμπερή τραγουδίστρια ανέβαινε στη σκηνή, χαρίζοντας στο κοινό της μοναδικές μουσικές στιγμές.

Μαζί με την μπάντα της, στην πρεμιέρα του show, η διάσημη ερμηνεύτρια δημιούργησε ένα ανεπανάληπτο θέαμα, γεμάτο ενέργεια και ταλέντο, δείχνοντας την ξεχωριστή της καλλιτεχνική προσωπικότητα.

Η συνεργασία μεταξύ του κέντρου και της τραγουδίστριας αποδείχθηκε μία επιτυχημένη συνταγή για διασκέδαση και ψυχαγωγία στην καρδιά της Αθήνας. Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, το κοινό αγκάλιασε το ξεχωριστό αυτό μουσικό γεγονός, με τις εμφανίσεις να ξεπουλούν από το πρώτο διήμερο.

Το κοινό ανταποκρίθηκε ενθουσιωδώς, γεμίζοντας τον χώρο με ενέργεια και ζωντάνια, και κάνοντας κάθε εμφάνιση ένα μοναδικό γεγονός. Τα extra shows τις Τετάρτες, που προγραμματίστηκαν λόγω της απίστευτης ζήτησης, αποτελούν μία ακόμα απόδειξη της δημοφιλίας του διδύμου.

Τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1 έγιναν τρία extra shows. 

Το νυχτερινό κέντρο έκανε γνωστή αυτή την συνέχεια των εμφανίσεων τις Τετάρτες γράφοντας στο Instagram:

«7 χρόνια… Hotel Ερμού!
Τελικά οι Τετάρτες μας έγιναν η πιο ωραία μέρα ! Ίδιο πρόγραμμα, ίδιο πάθος, ίδια όλα εκτός από την ώρα… 9 μαζευόμαστε και 10.30 βγαίνω στη σκηνή 💋 11/18/25 Ιανουαρίου τα extra shows!

Η μπάντα κι εγώ σας περιμένουμε με αγάπη πάντα».

Άννα Βίσση και Hotel Ερμού: Εxtra shows κάθε Τετάρτη για όλο τον Ιανουάριο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024