211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της – Η φωτογραφία με την τούρτα

Άννα Βίσση στην πίστα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Μεγάλωσα κατά ένα χρόνο ακόμα…»

Η Άννα Βίσση είχε τα γενέθλια της, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με την τραγουδίστρια να συμπληρώνει τα 66 έτη και τα γιόρτασε με τη μητέρα της να είναι στο πλευρό της και να της κρατάει το χέρι.

«Μου εύχομαι να ωριμάσω, να ξεχάσω και να θυμηθώ να συγχωρήσω και να κατανοήσω να υπηρετώ το τι ακριβώς είμαι και το τι θέλω να κάνω και να μην επηρεάζομαι από κανενός τη γνώμη όσο πιο σωστή η πιο ωραία φαντάζει να είναι από τη δική μου γιατί απλούστατα δεν είναι η δική μου … και η ζωή μου είναι δική μου !
Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές που μου στείλατε , τις διάβασα κσι τις χάρηκα Όλες !!!🙏🙏». 

Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της – Η φωτογραφία με την τούρτα

Φέτος, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ιστορία αυτού του μέρους. Το κέντρο αλλάζει χώρο και μεταφέρεται επί της οδού Πειραιώς 130. Μια νέα αρχή που υπόσχεται να φέρει ακόμα περισσότερη λάμψη και μαγεία στις νύχτες της Αθήνας.

Οι λάτρεις της μουσικής και του θεάματος θα ζήσουν και φέτος μια μοναδική εμπειρία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ελληνίδα σταρ και το “Hotel Ερμού” μας συνοδεύουν σε ένα ταξίδι μουσικής και ψυχαγωγίας που ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης με μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της μουσικής, και μαζί με την ταλαντούχα μπάντα της, έχει δημιουργήσει μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη φωνή της με τον ρυθμό και την ενέργεια που μόνο ένα live σόου μπορεί να προσφέρει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024