211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Η φωτογραφία από έξοδο με την κόρη της, Σοφία

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η σταρ και η Σοφία Καρβέλα σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, μοιράζονται στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Η Άννα Βίσση και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα μητέρας – κόρης στον καλλιτεχνικό χώρο. Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αγάπη αλλά και στενή συνεργασία, ενώ δεν διστάζουν να μοιραστούν με το κοινό τους όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια, παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να επισκέπτεται την κόρη της στη Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα η Σοφία με τα δύο παιδιά της, Νίκο και Νέστορα. Στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Αμερική, μητέρα και κόρη πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί, τόσο στο σπίτι όσο και σε διάφορες εξόδους, ανάμεσα στις οποίες και σε ένα εντυπωσιακό fashion event.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση από τη συγκεκριμένη έξοδο τράβηξε αμέσως τα βλέμματα. Σε αυτή, η τραγουδίστρια και η κόρη της ποζάρουν με στυλ, επιβεβαιώνοντας την αγάπη τους για τη μόδα. Η παρουσία των δύο εγγονών της Άννας, Νίκου και Νέστορα, συμπλήρωσε την όμορφη οικογενειακή στιγμή.

Η Άννα Βίσση είναι γνωστή για την αμεσότητά της στα social media, και αυτή η ανάρτηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και θετικά σχόλια. Με τη ζεστή και χαλαρή διάθεσή της, η τραγουδίστρια κατάφερε για άλλη μια φορά να συνδέσει την προσωπική της ζωή με το κοινό της, δίνοντάς του μια μικρή “ματιά” στις αγαπημένες της στιγμές με την οικογένειά της.

Άννα Βίσση: Η φωτογραφία από έξοδο με την κόρη της, Σοφία

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024