211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: «Φυσιολογικό είναι να φοβάται κανείς να μεγαλώνει»

Άννα Βίσση
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η καλλιτέχνις αποκαλύπτει τις εσωτερικές της ανησυχίες για τον χρόνο και την προσωπική της εξέλιξη.

Η Άννα Βίσση έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο. Στη συνέντευξή της, η καλλιτέχνις μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με την ηλικία και την αλλαγή, αποκαλύπτοντας μια πιο ανθρώπινη πλευρά της προσωπικότητάς της.

Άννα Βίσση: «Φυσιολογικό είναι να φοβάται κανείς να μεγαλώνει»

Η Βίσση, γνωστή για την τεράστια πορεία της στη μουσική σκηνή, δεν έχει καμία ένσταση να μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία της. Αντιθέτως, δηλώνει ότι η σχέση της με τον χρόνο είναι απόλυτα φυσιολογική. «Είναι φυσιολογικό να φοβάται κανείς να μεγαλώνει», παραδέχεται, μιλώντας με ειλικρίνεια για κάτι που συνήθως δεν εκφράζεται δημοσίως από δημόσια πρόσωπα.

Η καλλιτέχνις εξηγεί ότι ο φόβος της δεν είναι απλώς για την ηλικία καθαυτή, αλλά για τις αλλαγές που μπορεί αυτή να φέρει. «Φοβάμαι, αλλά μόνο κάτω από κάποιες σκέψεις. Μην πάψω να είμαι αυτή που είμαι», λέει, αποκαλύπτοντας την ανησυχία της για τη διατήρηση της προσωπικής της ταυτότητας και της ενέργειας που την καθορίζει.

Παρά τον προβληματισμό της, η απόλυτη ελληνίδα σταρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, όπως πρόσφατα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου συγκέντρωσε 15,000 θαυμαστές της για μια ανεπανάληπτη συναυλία.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024