211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Έρχεται για δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο

Άννα Βίσση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια δεύτερη ημερομηνία προστέθηκε!

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση επιστρέφει για μια δεύτερη, εξίσου μαγευτική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για ακόμα μια μοναδική μουσική εμπειρία για το κοινό της.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης της συναυλίας στον ίδιο χώρο, που εξαντλήθηκε σε λίγες ώρες, η σπουδαία σταρ επιστρέφει για να χαρίσει στο κοινό της μια ακόμα αξέχαστη βραδιά. Οι λάτρεις της μουσικής της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους επιτυχίες σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Η ίδια, συνεπής στις αξίες της και στον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας την υποστήριξή της σε έναν σημαντικό κοινωνικό σκοπό.

Στη σκηνή του Ωδείου, θα συνοδεύεται από τον ταλαντούχο συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα, καθώς και από το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» και την 40μελή Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών, δημιουργώντας έναν μαγικό συνδυασμό ήχων και συναισθημάτων.

Η δεύτερη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αναμένεται να είναι μια νύχτα γεμάτη μουσική πάθος και συναισθήματα, μια ευκαιρία για το κοινό να ζήσει μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 21:00. Οι εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό, οπότε η προτροπή είναι να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας για αυτήν τη μοναδική μουσική εμπειρία.

Τα τελευταία χρόνια, όσο αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, την απολαμβάνουμε σταθερά στο Hotel Ερμού τις οποίες ολοκλήρωσε για έβδομη σεζόν φέτος την άνοιξη.

Άννα Βίσση: Έρχεται για δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024