211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Άννα Βίσση εμφανισεις αθηνα 2024 χοτελ ερμου
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι έκανε η τραγουδίστρια; 

Η Άννα Βίσση μόλις έκανε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της και πρόκειται για τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Panik Gold, τη δισκογραφική της στέγη τα τελευταία χρόνια.  Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα γραφεία και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα στον Γιώργο Λάνθιμο

Δισκογραφική εταιρεία και τραγουδίστρια συνεργάζονται ήδη από το 2013 και πλέον διανύουν την έκτη χρονιά συνεργασίας τους, ενώ φυσικά την περίοδο αυτή ετοιμάζουν την επόμενη δισκογραφική τους δσυν

Δες επίσης: IFPI airplay chart: Ποιο τραγούδι βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2018;

Η δισκογραφική εταιρεία Panik ενημέρωσε μέσα από ένα ποστ το κοινό για την ανανέωση αυτή της συνεργασίας, όπου στη φωτογραφία απαθανατίζεται η Άννα μαζί με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο. Δες την ανάρτηση της δισκογραφικής εταιρείας που έγινε πριν λίγες ώρες και έκανε γνωστό το νέο βήμα της τραγουδίστριας.

Άννα Βίσση: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

https://www.instagram.com/p/BuL1qVwn5Dt/

Παράλληλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της στη σκηνή του Hotel Ερμού, μια πολυετή συνεργασία που συνεχίζεται για ακόμα έναν χειμώνα. Και γιατί άλλωστε να μην γινόταν αφού οι δυο τους έχουν βρει την τέλεια χημεία και συνταγή επιτυχίας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024