211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μαζί στην σκηνή του J2US

Άννα Βίσση και Δέσποινα εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το βίντεο με την τηλεοπτική τους κοινή εμφάνιση 

Ζωντανά στο πλατό του τελικού του Just the 2 of Us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά, το βράδυ του Σαββάτου, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, χαρίζοντας μία πραγματικά ιστορική στιγμή τόσο στην τηλεοπτική πραγματικότητα της Ελλάδας όσο και στις ίδιες τις πορείες τους.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Οι δύο μεγάλες σταρ του ελληνικού τραγουδιού, που εδώ και 25 χρόνια ήταν τα δύο αντίπαλα μέτωπα μίας από τις μεγαλύτερες «κόντρες» του τραγουδιού, όχι μόνο ανέβηκαν μαζί στη σκηνή της εκπομπής, αλλά και ερμήνευσαν μαζί πολλά τραγούδια και των δύο – με πρώτο το to the point κομμάτι «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» – αγκαλιάστηκαν, αντάλλαξαν ένα φιλί αλλά και έκαναν πολλά αστεία για την μέχρι τώρα υποτιθέμενη κόντρα τους.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Μάλιστα, η Άννα Βίσση, δεν έλειψε να πει για την Δέσποινα: «Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε μέλλον», ανάβοντας φωτιές για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία. Να τις δούμε άραγε μαζί στο άμεσο μέλλον μαζί σε κάποια μεγάλη πίστα ή σε κάποια δισκογραφική συνεργασία, μιας και ανήκουν στην ίδια δισκογραφική στέγη, ή ακόμα… και τα δύο μαζί; Η αγωνία πλέον είναι μεγάλη μετά τη πιο ξεχωριστή συνάντηση του 2020! Δες την εμφάνισή τους στο παρακάτω βίντεο.

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μαζί στην σκηνή του J2US

Πότε είχαν βρεθεί ξανά μαζί σε μουσικό event;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024