211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή: Πότε είχαν βρεθεί ξανά μαζί σε μουσικό event;

Άννα Βίσση και Δέσποινα εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μάλιστα, τότε είχαν γνωριστεί και προσωπικά. 

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζονται να μας χαρίσουν, το βράδυ του Σαββάτου, 26 Δεκεμβρίου 2020, μία πραγματική συνάντηση μεγατόνων στον τελικό του Just the 2 of us. Οι δύο σταρς του ελληνικού τραγουδιού, όπως λέγεται θα τραγουδήσουν και μαζί επί σκηνής, κλείνοντας τον 2020 με την πιο δυνατή εμπειρία για τους φανς τους και βάζοντας τέλος, πρακτικά, σε μία κόντρα που υπήρχε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Μπορεί να ανέβουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, όμως στο παρελθόν, έχουν βρεθεί ξανά μαζί στο ίδιο μουσικό event. Ποιο ήταν και πότε; Οι δύο τραγουδίστριες είχαν βρεθεί για πρώτη φορά σε κοινή εκδήλωση το 2009, στα Mad Video Awards. Τότε, μάλιστα, είχαν ανέβει και οι δύο στη σκηνή τραγουδώντας, όμως όχι μαζί, ενώ δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί on camera.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Για τη συνύπαρξη αυτή, ωστόσο, είχαν μιλήσει τότε στις κάμερες. Μάλιστα, η Άννα Βίσση αποκαλύπτει (όπως θα δεις και στο βίντεο) ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν και προσωπικά την προηγούμενη μέρα, στις πρόβες που έκαναν. Τώρα, είμαστε έτοιμοι για μία δεύτερη και ολοκληρωτική συνάντηση τηλεοπτικά. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτό το μοναδικό γεγονός!

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή: Πότε είχαν βρεθεί ξανά μαζί σε μουσικό event;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024